Updates6.2 en 12.3 deep dive ambassadeurskracht met 2 koplopers interface en Albron in the Greenhouse

13 december 2019

In de week van de Circulaire Economie delen twee koplopers hun verhalen over Ambassadeurskracht in de inspirerende locatie The Greenhouse Restaurant. De sessie is een Deep Dive : veel inspiratie en concrete handvatten in korte tijd over de vraag ‘Hoe krijg je mensen mee in de Nieuwe Economie?’ op basis van 10 jaar ervaring. Wees welkom op 6 februari om 13.15 uur in Utrecht. En wegens teveel aanmeldingen is er een extra sessie.

Dat we willen werken aan een Nieuwe Economie, weten we. Dat we iedereen nodig hebben om tot toekomstbestendige organisaties te komen, ook. Maar hóe doe je dat? Hoe organiseer je dat? Pioniers organiseren dat met ambassadeurskracht. Met deze vernieuwende aanpak realiseren zij een toekomstbestendige organisatie en dragen zij bij aan versneld oplossen van maatschappelijke uitdagingen.

Inspiratie van koplopers
Geanne van Arkel van Interface en Henk Voormolen van Albron delen hun ervaring in een klein maar krachtig gezelschap. De sessie vindt plaats in het Greenhouse van koploper Albron. Ambassadorwise faciliteert de sessie en deelt 10 succesfactoren van ambassadeurskracht en 10 stappen om ambassadeurschap te activeren op basis van 10 jaar ervaring in het onderwerp. Na deze krachtsessie kun je golven maken en lig je klaar op de surfplank om de golf te pakken.

Praktisch
De bijeenkomst vindt plaats op 6 februari van 13.15 – 16.00 uur (13.15 uur inloop). Deze sessie is inmiddels vol. Daarom is er een extra bijeenkomst gepland op 12 maart van 13.15 uur tot 16.00 uur ook in de Greenhouse.
Aanmelden kan via info@transform4c.com. Er zijn geen kosten verbonden aan de sessie. Het aantal plaatsen is beperkt. De doelgroep van deze sessie is Grote Organisaties – Directie Algemeen / Programma managers van transitie thema’s, HR of L&D Directie en Com Directie.In April starten we met een Track AmbassadeursKracht : drie bijeenkomsten en een intake met kleine groepen van 4 deelnemers waarin we met elkaar leren van ieders praktijktrajecten aan de hand van de 10-stapsformule en op inspirerende locaties.

Facilitators
Geanne van Arkel – Head of Sustainable Development bij Interface, en MVO manager van het jaar 2018.
Charlotte Extercatte is oprichter van expertburo AmbassadorWise en pioniert ruim twintig jaar met voorlopers actief in de nieuwe economie.
Henk Voormolen van Albron, deelt zijn ervaring als een van de pioniers in de Nieuwe Economie die werkt met ambassadeurskracht en van de organisatie achter de inspirerende locatie: The Greenhouse Restaurant in Utrecht.

Achtergrondinformatie
Lees hier de handout van de Ambassadeursaanpak

Deel ons bericht gerust met je netwerk of op sociale media met #WeekvandeCE

AMBASSADORWISE | Afbeelding ‘Albron-Interface’_LinkedIn_nw-1

2022