UpdatesAmbassadorwise werken: de winst van 5x ‘anders’

29 juli 2013

AmbassadorWise werken is een andere aanpak dan gebruikelijk om jezelf als persoon en organisatie op de kaart te zetten en aan verandering te werken. Wat maakt dat het zo anders is? En wat levert dat eigenlijk op?

5x Anders

  1. Ambassadeurschap draait primair om Ambitie. Dus niet om meerjarenplannen, met zware doelen, moeilijke indicatoren of grootschalige bijeenkomsten.
  2. Ambassadeurschap begint bij de mensen die willen. In het begin van het traject heb je het dan vaak over nog geen 10% van de populatie. Maar dat zijn wel 10 heel betrokken mensen!
  3. Ambassadeurs behalen succes bij de gratie van hun netwerk: daar vinden ze inspiratie en een helpende hand om hun ambitie te bereiken. Dat staat vaak niet in de functiebeschrijving.
  4. Ambassadeurs zijn positief! Ook in moeilijke situaties denken zij in kansen in plaats van problemen. En enthousiasme en positivisme zijn aanstekelijk!
  5. Ambassadeurs gaan het gesprek met management aan. Met een stevig moreel kompas en duidelijke persoonlijke ambitie openen zij in gelijkwaardigheid het gesprek om zaken beter en leuker te maken. Dat durft niet iedereen!

De winst van ‘Anders’

De winst van ‘Anders’ is meervoudig. Niet alleen gaan uw medewerkers met meer plezier aan de slag en werken ze met een grotere betrokkenheid. Ook zullen ze daadkrachtiger gaan handelen, meer gebruik maken van hun netwerk om zaken te realiseren of inspiratie of feedback op te halen. Daaruit ontstaan vaak weer nieuwe, goede ideeen voor uw organisatie. Met een sterk moreel kompas en hun voorkeur voor daden in plaats van woorden, loopt uw organisatie minder risico en innoveert u meer. Ambassadeurschap is een krachtige manier om de cultuur en innovatiekracht van uw organisatie positief te beïnvloeden en uw organisatie zo voor te bereiden op de toekomst.

AmbassadorWise biedt één aanpak als katalysator voor al uw innovatiethema’s: MVO, Het Nieuwe Werken, Lean, Sociale Innovatie, Klantgerichtheid en Talentmanagement. Het komt allemaal neer op hetzelfde: Anders doen.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

© 2022 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring

2022