UpdatesIncompany programma frontrunners in stewardship – met ESF subsidie

28 augustus 2018

Unilever. Interface. Albron. Wat doen deze koplopers in de Nieuwe Economie waardoor zij zo succesvol zijn? Zij werken met voorlopers aan de toekomst van hun bedrijf: Frontrunners in Stewardship. De succesvol bewezen aanpak is na tien jaar praktijkervaring van AmbassadorWise omgezet in een Incompany programma in samenwerking met Andre Nijhof van Nyenrode Business Universiteit. In 2019 zijn 5 programma’s beschikbaar. Vijf dagen dynamiek, onmisbare kennis, inspirerende context, relevante contacten én actie. Meld je aan voor 12 april en kom in aanmerking voor 50% subsidie.

Toekomstperspectief met stewardship
Succesvolle organisaties zijn bezig met de wereld van morgen. In veel organisaties mag het tempo van ontwikkeling naar een Nieuwe Economie omhoog. Zijn de programma’s voor high potentials in jouw organisatie voldoende ingericht op de vraagstukken van morgen? Hoe zorg je ervoor als organisatie dat je je versneld voorbereidt op De Nieuwe Economie en tegelijkertijd het human capital in de organisatie optimaal benut?

Incompany programma Frontrunners in Stewardship – een samenwerking tussen AmbassadorWise en Nyenrode Business Universiteit

Versnellen met een krachtige interventie: Frontrunners
Dat kan nu in één krachtige interventie. Met het gloednieuwe Incompany traject ‘Frontrunners in Stewardship’. In samenwerking met professor André Nijhof van Nyenrode Business Universiteit – Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship ontwikkelde AmbassadorWise een 5-daags programma voor high potentials. Charlotte, oprichter van AmbassadorWise: ‘de samenwerking met Andre maakt dat de hands on ervaring die we in de afgelopen tien jaar hebben opgedaan in onze trajecten nog meer verdieping krijgt door het onderzoekswerk van Andre en zijn team. Wat we tot op heden uitwisselden in colleges en onderling contact, komt nu bij elkaar in een compleet Incompany programma. We versterken theorie én praktijk met onze samenwerking en daarmee krijgt de Frontrunnersaanpak nog meer impact’.

Bewezen en vernieuwende aanpak
Deze hands on aanpak heeft zich succesvol bewezen bij onze opdrachtgevers – de pioniers in de Nieuwe Economie- bekend van o.a. het FastForward to 2020 programma van Interface. ‘Tien jaar geleden werkten we met Interface met een voorlopersaanpak om Mission Zero om te zetten in resultaat. Het programma loopt nog steeds. Inmiddels zijn de innovaties die dit programma voortbrengt, groot en klein, niet meer te tellen. Van grote besparingen tot nieuwe businessmodellen en ‘succesful failures’ die de interne leercultuur versterken. Maar vooral leidt het tot betrokken medewerkers, die graag bij het bedrijf werken en hun hart voor de zaak volop in het netwerk van Interface verspreiden’.

Vijf programma’s in 2019
Komend jaar organiseren we vijf unieke Incompany programma’s met high potentials in de organisatie. Andre: ‘we zien vaak dat Incompany projecten voor high potentials de algemene managementvaardigheden en leiderschap versterkt, maar vaak is het niet gekoppeld aan de wereld van 2030 waarin visie op Stewardship onmisbaar in is. En waar we talent en jonge medewerkers ook mee kunnen boeien en binden’.

Let op
Wie zich voor april aanmeldt kan in aanmerking komen voor 50% subsidie dankzij de subsidie Duurzame Inzetbaarheid van het Europees Sociaal Fonds.
Wees er snel bij! Meer weten? Stuur me een bericht of bel me op 0614223052!

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

© 2022 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring

2022