Onze aanpak

ONZE VISIE & AANPAK

Succesvolle ondernemers zijn bezig met de wereld van morgen. De economie verandert razendsnel en wordt steeds complexer door onder meer technologie, minder grondstoffen en veranderende behoeftes van mensen. De menselijke factor is cruciaal om te versnellen naar een klimaatbestendig toekomst. Met een voorstelbare visie op positieve, maatschappelijke impact en slim benutten van human capital. Zo zijn en blijven zij de voorlopers in de markt.

Transform4C ondersteunt bestuurders en programmamanagers bij het ontwikkelen van vermogen tot transformeren. Op basis van meer dan 10 jaar ervaring is een vernieuwende aanpak ontwikkeld. De aanpak staat hier.

We vergroten onze impact dankzij sterke partners: Nyenrode Business Universiteit, MVO Nederland, RVO Duurzaam Door, PhiAccelerator en SmartWorkPlace. Daarnaast werken we met 10 Places to be samen.

https://www.transform4c.com/wp-content/uploads/2021/08/TRANSFORM4C-Afbeelding-VEERKRACHT-model_NL-scaled.jpg

10 succesfactoren van transformatie versnellen

Pioniers zetten 10 succesfactoren in, waardoor zij het verschil maken. Deze factoren blijken cruciaal om tot werkelijke en continue verandering in en om een organisatie te komen: Veerkracht! Dit vermogen is cruciaal om succesvol te zijn en blijven in een snel veranderende en steeds complexere markt. Voorlopers bewijzen dat het -verrassend eenvoudig- kan!

https://www.transform4c.com/wp-content/uploads/2021/05/Succesverhalen-VEER.jpg
https://www.transform4c.com/wp-content/uploads/2021/05/Succesverhalen-KRACHT.jpg
KLIMAATPOSITIEF
FOCUST OP MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

Ondernemers die een positieve maatschappelijke impact realiseren, nemen vaker een koploperspositie innemen dan bedrijven die vooral winst en meerwaarde voor de aandeelhouders nastreven. Mensen willen graag meebouwen aan organisaties die maatschappelijke impact nastreven. Intrinsieke motivatie vormt het vertrekpunt van vernieuwing en meervoudige waardecreatie.

VEERKRACHT
ZORGT VOOR VERSNELDE TRANSFORMATIE

Wij geloven er in dat organisaties van de toekomst bestaan uit krachtige netwerken van gemotiveerde individuen. Mensen die bereid zijn mee te denken en die extra ‘mile’ te gaan. Die mensen noemen wij ambassadeurs. Voorlopers in verandering. Door hen in een tijdelijke netwerkstructuur te organiseren ontstaat een enorme energie met verrassende positieve resultaten tot gevolg.

SAMENWERKEN
IN DE KETEN, MET WETENSCHAP EN ONDERWIJS

Door samen te werken met onderwijs en wetenschap organiseren wij continu een lerend vermogen in onze aanpak en stellen wij deze bij waar nodig. Onze opdrachtgevers werken met elkaar samen in krachtige netwerken – door slimme cross overs en gedeelde ambitie.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

© 2022 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring

2022