Accelerator

Versnel de transitieGAME100 ACCELERATOR

Wat leerden we van de pioniers in de economie om te versnellen in transitie? Begin!

Dit meerdaagse Accelerator programma ‘Let’s take it Beyond’ bevat alle lessen die we in meer dan tien jaar leerden van pioniers in de praktijk en van de wetenschap. De methode is onder meer gebaseerd op ervaring van de UN Climate Action Award Winner Interface en onze samenwerking met o.a. Nyenrode Business Universiteit. De lessen zijn vertaald in de wetenschappelijk onderbouwde KRACHT~methode, een sprint met 6 succesfactoren.

Gedurende 6 modules werken we met deelnemers aan de visie op transitie en transformatie en leren jullie samen van de pioniers in de nieuwe economie. Deze ‘ambassadeurs’ gaan individueel en collectief aan de slag met ‘Positive projects’ die bijdragen aan de realisatie van het gewenste perspectief. Tijdens het programma ontwikkelen zij zich samen tot een levensvatbare Community, die na het programma door blijft lopen. Het programma biedt tevens waardevolle feedback voor het management en/of een begeleidend team en cruciale input voor communicatie doeleinden, zoals verslaglegging.

De modules kunnen offline worden gevolgd of met online modules via een online learning tool.

Deelnemers krijgen toegang tot de 100M Community.

  • Dit product kan worden gecombineerd met het 4C the Future Perspectief voor een op maat ontwerp van de Accelerator voor de organisatie en om een begeleidend team te ontwikkelen (wij noemen dat een Krachtteam)
  • Of in combinatie met 1 of meerdere Experiences om de verhalen van pioniers tot leven te wekken bij stakeholders ter inspiratie
  • Het is ook mogelijk dit programma te doen in samenwerking te doen met Universiteit Nyenrode

Waarom zou je dit willen?
Je bent verantwoordelijk voor een transitiethema of programma in een organisatie of ketentraject en je zoekt daarvoor een bewezen aanpak. Je werkt met al met transitiethemas in je organisatie of programma en je bent benieuwd wat je (nog meer) kunt leren van de pioniers.

  • Die gericht en snel willen werken aan realisatie van transitiedoelen
  • Die een aanpak zoeken die bewezen is bij pioniers
  • Die toe zijn aan een versnelling en meer impact

Ook geschikt voor begeleidende teams die zelf willen leren werken met de Veerkrachtformule om het transformatieprogramma zelf te begeleiden.

Film
Deze track kan in overleg omgezet worden in een deels of geheel online variant. Het verhaal van een unieke pionier in de nieuwe Economie: Beyond Zero. UN Climate Action Award Winnaar Interface is ruim 25 jaar geleden begonnen met een game changing visie op de toekomst. Daarmee werd het een inspiratie voor velen. Nu is het makkelijker dan ooit om dit verhaal te delen. Gebruik deze film om een gesprek te starten in jouw organisatie. Vraag een screening aan voor jouw organisatie of programma. Voor onderwijsorganisaties hebben we een speciaal aanbod.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring