Elevate met transformatieversnellers

Zet de versnelling in Elevate met transformatie versnellers

Leiders en transitie experts hebben toegang tot de transitieversnellers van Transform4C. Dit zijn handige tools om in te zetten tijdens co creatie sprints. de derde wave uit de theory of transformatie. Zij helpen om tot een versnelling te komen in de transitie opgaves.

Wil jij meer mensen meekrijgen in het realiseren van de transitieplannen en/of duurzaamheidsstrategie?

Zoek je draagvlak voor beslissingen die om lef vragen?

Of wil je de juiste focus organiseren met draagvlak?

Wil je meer capaciteit om het proces voor transformatie te organiseren?

Kijk dan eens naar de onderstaande transformatietools

Heb je behoefte aan een inspirerend perspectief om anderen mee in beweging te krijgen?

  • Process support : voldoende support om met een scherp sprintplan tot de juiste focus in acties te komen én of de uitvoering ervan is key, bleek uit 15 maanden werken met voorlopers. Werk daarom samen met processupport tot sprint expertise voor de juiste kennis en capaciteit.
  • Frontrunner Focus : wil je als een echte frontrunner de collectieve intelligentie van je organisatie benutten om de juiste prioriteiten, draagvlak en awareness te creëren? Zet deze online tool in om in heel korte tijd een gedegen analyse te maken.
  • Fast Forward Vision : om richting te geven aan vernieuwing is een glasheldere visie op de toekomst nodig – geen oneliner, maar een levendig beeld met 8 criteria. Wij helpen je om deze visie tot leven te wekken en waar nodig te voorzien van een krachtig narratief en beeld.
  • De Experiences van Transform4C zijn in deze fase ook inzetbaar om naast het interesse wekken voor transitie, de transformatie naar een hoger plan te tillen.

Transformatieversnellers zijn inzetbaar voor leiders met krachtteams in de derde golf of voor transitie experts die met hun netwerk een versnelling in transitie willen organiseren.

Heb je interesse om deze tools in te zetten? Neem dan contact op!

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring