Word member | 100MTC Basis programma

Get ready for the actionWord member | 100MTC Basis programma

Is jouw organisatie een frontrunner* in transitie? Ben jij zelf een frontrunner*? Als leider of expert in transitie bij een organisatie?

Wil je dat zijn en blijven in tijden waarin verandering steeds sneller gaat?

Zoek jij manieren om te versnellen in transitie? Wil jij je eigen visie en aanpak op transitie ontwikkelen en/of handzame tools voor jou en je team inzetten?

Heb je behoefte aan het regelmatig opdoen van energie en wil je sparren met peers en experts zonder dat het je dagelijkse processen ontregelt?

Sluit je dan aan bij het 100MTC Basic programme en maak gebruik van een hands-on en motiverend programma en de kracht van een ijzersterk netwerk van leiders en experts in transformatie.

Het 100MTC Basic Programma is een continu programma met een jaarlijkse programmering.

Het omvat:

  • Welkomstbericht voor Frontrunners, incl. het boek Klimaatwerkers.
  • Persoonlijk profiel in het Frontrunners netwerk
  • Deelname aan Frontrunners events met mogelijkheid tot invité
  • 1 Experience voor 10 personen
  • Toegang tot contacten in het Frontrunners netwerk
  • Toegang tot een besloten LinkedIn groep van peers
  • Mogelijkheid zichtbaarheid in externe communicatie (o.a. video socials, jaarpublicatie Transformation Insights)
  • Maandelijke nieuwsbrief
  • Toegang tot het platform 100 Months to Change

Programmering wordt ontwikkeld mede op basis van co-creatie met members van deze 100MTC community van frontrunners. Kernwaarden van het programma zijn : hoge kwaliteit van netwerk, positieve energie, vernieuwend en actiegerichtheid.

De prijs van een membership is EUR 3250,- gedurende een periode van 12 maanden.

Wil je member worden? Email je contactgegevens aan contact@transform4c.com en één van de Experts neemt contact met je op.

*Wat is een Frontrunner?

Organisaties krijgen op grote schaal te maken met transitie opgaves. Externe druk neemt toe door onder meer wetgeving (zoals CSR-D), vragen uit en uitdagingen in de waardeketen en medewerkers die steeds meer bijdrage verwachten van een werkgever op deze thema’s. Daar kunnen organisaties op verschillende manieren mee omgang. Houd je je alleen aan de wet of ga je daarin verder? Zie jij transitie niet alleen als ‘doing good’ ? Wil jij als leider of expert ook echt de versnelling inzetten om bij te dragen aan een structurele collectieve verandering van rol en organisatie activiteiten in jouw organisatie of keten? Dan is het 100MTC Basic programma voor jou geschikt. Je ontmoet er andere leiders van organisaties met ambitie en krijgt toegang tot experts en peers in een netwerk van hoge kwaliteit.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring