Experience

Feel the flow of transformation4C EXPERIENCE

Hoe zet je een beweging in gang? Door letterlijk in een 4C Experience te ervaren. Ontdek wat een beweging voor je organisatie of programma in transitie kan betekenen. En niet alleen jij, maar ook het team of de groep mensen die je nodig hebt voor de eerste stappen. Veerkracht heeft meer nodig dan het kennen van de theorie; ervaar het!

Gedurende 1 dag of dagdeel organiseren we een bijzondere en inspirerende sessie bij een van de pioniers in de praktijk. We werken samen met acht locaties verspreid over het land, waar we eerder met opdrachtgevers bewezen resultaat boekten. ‘Places to Be’ noemen we deze locaties. Afhankelijk van het onderwerp van jouw transitie kiezen we de juiste plek en moment en bouwen we samen een onvergetelijke sessie. Liever online? Daarvoor hebben we twee Film Experiences beschikbaar – online te zien of op het grootste scherm in NL.

Deze sessie leidt tot enthousiasme en draagvlak bij cruciale interne en/of externe stakeholders om aan de slag te gaan met mensen in en om de organisatie om jouw transitiedoel versneld te realiseren.

Deze kortlopende track is bedoeld voor programmamanagers of directies die enthousiasme of draagvlak willen bij cruciale interne en externe stakeholders om aan de slag te kunnen gaan met transformatie en zo transitiedoelen versneld te realiseren.

Dit programma is ook 100% online beschikbaar.

Waarom zou je dit willen?
Je bent verantwoordelijk voor een transitiethema en:

    • Je wilt leiderschap inspireren om met jou op vernieuwende wijze samen te werken aan de randvoorwaarden voor een toekomstbestendige organisatie en/of programma
    • Zoekt draagvlak bij interne stakeholders om samen te werken aan transformatie voor de organisatie en/of een transitie thema
    • Je wilt intern draagvlak of budget of tijd voor een Accelerator traject uit jouw organisatie, ketenproject of programma
    • Je wilt externe stakeholders inspireren om op vernieuwende wijze samen te werken aan een toekomstbestendige organisatie en/of programma (bijv. klanten, leveranciers, investeerders of samenwerkingsverband)
    • Je zoekt een inspirerende sessie met ambassadeurs uit jouw bestaande ambassadeursprogramma: wat kunnen zij leren van de pioniers?
https://www.transform4c.com/wp-content/uploads/2021/01/Workshops.jpg

Boek nu de 100% Online Experience – Beyond Zero

Ontdek het unieke transformatieverhaal van pionier in de Nieuwe Economie en winnaar van de UN Climate Action Award Interface en de bekroonde film Beyond Zero. Een perfecte kickstarter voor een goed gesprek in jouw organisatie.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

© 2022 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring

2022