Explore | Scale up fast!

Zet de kracht van communities in om te versnellen Explore | Scale up fast!

Transitie opgaves kenmerken zich doordat er een heleboel nog niet bekend is. Organisaties die weten hoe om te gaan met die onzekerheid en onbekendheid zijn de winnaars van de toekomst. Voorlopers zijn en blijven alert en verkennen proactief het terrein van de opgave met een agile community.

In de eerste 15 maanden van het platform (1.9.2021 – 31.12.2022) bereikten we 10.000 professionals in de programma’s (incl. lockdowns). Inzichten zijn opgehaald met de slimme datatool Frontrunner Focus en gedeeld met geïnteresseerden incompany, tijdens changemaker events en social media i.s.m. diverse contentpartners. Momenteel zijn er meerdere communities actief en diverse members staan op het punt om te starten.

Wil je meer weten over die manier van werken? Ontdek dan meer over de Explore projects van Transform4C.

Actieve Communities

Plan Impact :  platform voor nieuwe generatie (crowdfunding start vanaf 25.4)

Ambtenaren met Lef : platform voor ambtenaren in regio en rijk i.s.m. DuurzaamDoor

Transformation Insights : inzichten voor leiders om te versnellen in transitie op basis van het werken met professionals in Experiences en andere programma’s**.

In Company platform : ABN AMRO bereikte in de periode 100-80 maanden ruim 900 medewerkers met Expereinces en haalde inzichten op over de mogelijkheden en benodigdheden om de klimaatstrategie versneld te implementeren. Transform4C brengt met de Theory of Transformation en een ontwerp voor concrete programmering kennis in over de opbouw van de community en de in te zetten interventies voor collectieve change.

Interesse in het opbouwen van een platform voor specifieke doelgroepen? Maak gebruik van de Community Scale up kennis en/of support in het platform.

Meedoen met een van de bestaande platformen? Neem contact met ons op en ga in gesprek met één van de experts.

*Meer over Plan Impact

De nieuwe generatie speelt als geen ander de hoofdrol in het realiseren van de transitiedoelen: niet alleen zijn zij belanghebbende, zij zijn ook fris en flexibel genoeg om de leiding te nemen in de versnelling. Daarvoor hebben zij wel de juiste kennis, mindset en tools nodig om te kunnen transformeren. Dat leer je namelijk niet op school.

Daarom organiseren wij Plan Impact. Een programma waarbij we zoveel mogelijk toekomstig professionals willen inspireren en empoweren in transitie opgaves en vanuit dat werk ontdekken wat deze groep nodig heeft om nog meer impact te maken. Deze aanpak is reeds in Mexico en Texas US succesvol geweest.

De eerste mijlpaal is op 25 april >  dan kickstart de Plan Impact beweging op het Next Generation Event ‘Shortcut to the future’ i.s.m. ABN AMRO. We komen graag in contact met foundations en Employer brands met interesse om samen te werken op het bereiken van deze doelgroep.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring