4C FutureProof Perspectief

Let's go fast forward to 2030FASTTRACK PERSPECTIEF

Hoe ziet de toekomst eruit en wat is er nodig om deze te realiseren? ’to foresee’ is de belangrijkste skill in een organisatie om te kunnen transformeren. De pioniers leerden ons: zonder voorstelbare visie op verandering geen beweging! Dus daar begint het.

Het Fasttrack ‘4CTheFuture’ laat je kort en krachtig kennismaken met de succesfactoren van transformatie en in het bijzonder een glashelder toekomstbeeld. In drie werksessies maak jij de theorie van het ‘veerkracht-model’ eigen. Je krijgt zicht op wat het kan betekenen voor jouw programma of organisatie in transitie en welke rol jij en/of jouw kernteam wil spelen in de transitie. Het resultaat is een glashelder organisatiekompas, persoonlijke visie en zicht op directe actie op de korte termijn.

Deze kortlopende track is bedoeld voor transitieprogrammamanagers of directies en bestuurders die met transitie opgaves werken en deze versneld tot resultaat willen brengen. In deze Fasttrack gaat een deelnemer individueel (of incompany met het transitieteam) interactief aan de slag met het succesvol bewezen Veerkrachtmodel met verhalen van pioniers en krijgt concreet zicht op handvatten voor de eigen praktijk. Dit programma kan individueel of als team Incompany gevolgd worden. Dit programma kan ook als webinar of op onze Places to Be worden aangeboden of in combinatie met een van de Experiences.

INCOMPANY

Deze Fasttrack Perspectief vindt Incompany plaats voor 1 tot 5 personen – met minimaal 1 bezoek aan een pionier in de praktijk op inspirerende locatie. Het is mogelijk deze Fasttrack in samenwerking te doen met Universiteit Nyenrode.

OPEN PROGRAMMA
Op 2 momenten in het jaar vindt een Open Fasttrack plaats : dan doorloop je dit programma met 4 – 8 peers. Start in april of november en leer van de pioniers en elkaar. Dit track is 100% online beschikbaar tegen aangepast tarief.

Waarom zou je dit willen?
Je bent verantwoordelijk voor een transitiethema of programma in een organisatie of ketentraject en je zoekt daarvoor een bewezen aanpak. Je werkt met al met transformatie in je organisatie of programma en je bent benieuwd wat je (nog meer) kunt leren van de pioniers.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring