Process Support

Let's go fast forward to 2030Process Support

Heb je behoefte aan extra capaciteit voor het organiseren van transitiewerk in jouw organisatie?   Wil je dat jouw team scherp kan blijven op de inhoud doordat het transitieproces soepel loopt? Wil je transitie sneller organiseren met de inzet van jongeren? 

Maak dan gebruik van Process Support. Het toevoegen van een Sprint Proces Support aan je transitieteam brengt positieve energie, structuur en focus en helpt jou en je transitieteam om de transitiedoelen versneld te behalen. Hoe? Dat lees je hieronder.  

Wat is Proces Support  

Proces support is een dienst waarbij je gedurende een periode van 6 tot 12 maanden een jongere of expert uit het netwerk van Transform4C | 100 Months to Change inzet voor het versterken van transitiewerk in jouw organisatie.

Proces Support werkt minimaal 20 uur mee in jouw transitieteam en zorgt voor het faciliteren van proces. Denk daarbij aan de volgende zaken : organiseren van een sprintplan met duidelijk proces, voorbereiding van een krachtteam met helder kompas en rolverdeling, mandaat om bijeenkomsten te organiseren en van agenda te voorzien en communicatie ondersteuning.

Unieke kenmerken van process support 

  • Werken vanuit de bewezen Theory of Tranformation
  • Opgeleid in transitiewerk en vaardig in proces begeleiding
  • Energie, frisse blik en hands on manier van werken
  • Toegang tot nuttige proces tools en
  • Toegang tot een krachtig netwerk van voorlopers
INHOUD 

Proces support is opgeleid door de experts in transitiewerk en zorgt voor versnelling in transitie

ONDERDELEN
Onboarding en kennismaken met team

Aan de slag voor min. 20 uur en min. 6 maanden.

Maandelijkse intervisie met Transform4C voor kwaliteit

Close Out gesprek met opdrachtgever

Afronding of vervolg

Toegang tot activiteiten en netwerk van 100 Months to Change

Waarom zou je dit willen?
Je bent verantwoordelijk voor een transitiethema of programma in een organisatie of ketentraject en je zoekt daarvoor een bewezen aanpak en extra capaciteit. Je werkt met al met transformatie in je organisatie of programma en je hebt daarbij extra support en vaardigheden nodig in je team. De wens voor jongeren heb je omdat deze nu ontbreken aan jouw tafel en zij vaardigheden meenemen die anderen niet kunnen evenaren in het team.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring