Teksten | 100MTC programma

Get ready for the actionTeksten 100MTC

De volgende teksten kunnen worden gebruikt bij het communiceren over samenwerking met het platform en/of de inzet van de Experience Let’s Go Beyond.

Afspraken

Transform4C reviewt ten alle tijde alle communicatie in conceptvorm aangaande samenwerking in Experiences en 100 Months to Change en/of (sociale) media activiteit. Bijzondere aandacht vragen we voor de manier waarop over de film Beyond Zero en Interface wordt gecommuniceerd. Hiervoor zijn afspraken gemaakt via de Algemene Voorwaarden via de opdrachtbevestiging van de betreffende samenwerking. Teksten hieronder kunnen worden gebruikt, mits duidelijk is dat er samenwerking plaatsvindt (geen copy paste).

In het algemeen wordt er gekeken naar consistente beschrijving van samenwerking met 100 Months to Change en de programma’s, zoals de Experience Let’s Go Beyond (met de film Beyond Zero). Echter reviewen we altijd finale versies, omdat de context van de tekst heel bepalend is voor de uitstraling. Alle partijen hebben belang bij een consistente en hoogkwalitatieve uitstraling. Afwijking van onderstaande teksten is mogelijk in overleg.

Experience Let’s Go Beyond

Graag nodigen we je uit voor de Experience Let’s Go Beyond met de award-winnende film die laat zien hoe je als ondernemer transitie kan organiseren en versnellen. Je ervaart wat pioniers doen waardoor zij succesvol zijn in transitie met concrete handvatten om dat in de eigen organisatie vorm te geven.

Het filmverhaal laat het bloed-zweet-en-tranen verhaal zien van klimaatpionier Interface en hoe dit bedrijf in een periode van 25 jaar van een zeer vervuilend productiebedrijf transformeert naar een bedrijf dat klimaatpositief is. Met commercieel succes. Interface en anderen waren reeds succesvol in het halen van de transitiedoelen (van 2030) en deden daar soms decennia over – echter nu zijn er nog maar xx maanden over om de transitiedoelen van 2030 te halen. Door de inzichten van pioniers en moverende verhalen te delen, werken we samen aan het inspireren en activeren van leiders en professionals om meer en sneller bij te dragen aan de transitie.

Het filmverhaal word gepresenteerd in samenwerking met het platform 100 Months to Change als onderdeel van een Experience.

Over 100 Months to Change

100 Months to Change is een internationaal platform voor transformatieprofessionals die er samen naar streven om de transitiedoelen van 2030 te realiseren. Het bestaat uit 4 internationale liaisons in diverse werelddoelen en ruim 100 partners en experts in een snelgroeiend netwerk. Dit netwerk zorgt voor agendering van mogelijkheden om te versnellen in transitie met behulp van lessen van pioniers én leren over de ervaringen in transitie. Met deze kennis en dit netwerk is versnellen in transitie mogelijk.

Zie hier het overzicht van de Europese liaison Transform4C.

Hyperlinks

aftermovie BZ premiere https://bit.ly/aftermoviebz

trailer beyond zero https://vimeo.com/654262821

Youtube clips https://www.youtube.com/@100monthstochange5/videos (o.a. over casussen van bedrijven en De Waarde van 100 Months to Change)

Managementboek Klimaatwerkers https://tinyurl.com/Klimaatwerkers

People Power Podcast https://bit.ly/Peoplepowerpodcast

movietime https://bit.ly/T4CMovietime

experience https://bit.ly/t4cexperiences

transformatietools https://bit.ly/Transformatietools

frontrunner focus https://bit.ly/Frontrunnerfocus

Wat is een Voorloper/Frontrunner?

Organisaties krijgen op grote schaal te maken met transitie opgaves. Externe druk neemt toe door onder meer wetgeving (zoals CSR-D), vragen uit en uitdagingen in de waardeketen en medewerkers die steeds meer bijdrage verwachten van een werkgever op deze thema’s. Daar kunnen organisaties op verschillende manieren mee omgang. Houd je je alleen aan de wet of ga je daarin verder? Zie jij transitie niet alleen als ‘doing good’ ? Wil jij als leider of expert ook echt de versnelling inzetten om bij te dragen aan een structurele collectieve verandering van rol en organisatie activiteiten in jouw organisatie of keten? Maak dan gebruik van de manier van pioniers en doe wat zij deden om succesvol te zijn in transitie als een voorloper in transitie.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring