UpdatesSneakpreview 2020: Versnellen naar sustainable business met de kracht van voorlopers

6 december 2019

Wees welkom bij de SneakPreview Frontrunners in Stewardship in de Theaterzaal van Nyenrode later dit voorjaar . Graag delen we je een simpele maar bewezen effectieve formule die organisaties helpt om versneld te transformeren. Voorlopers spelen daarin de hoofdrol.

In elke markt zijn transformaties gaande richting duurzame ontwikkeling. Opvallend daarbij is dat bij organisaties die hierin vooroplopen er steeds individuen zijn die de leiding nemen, die zichzelf en anderen steeds weer uitdagen om bewuste, betere beslissingen te nemen. Dit soort individuen leidt verandering bijna altijd vanuit een eigen, persoonlijke overtuiging. Alleen dan kunnen ze samenwerken met anderen om verandering in het systeem te creëren en te transformeren naar duurzame organisaties.De resultaten zijn altijd zeer concreet en verrassend waardevol voor organisaties en leveren versneld haalbare oplossingen voor de transitie uitdagingen.

Professor Andre Nijhof heeft de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de rol van intrinsieke motivatie bij verduurzamingstrajecten vanuit zijn zetel in het Centre for Sustainable Entrepreneurship and Stewardship van Nyenrode Business Universiteit. In deze sneak preview zal Andre deze onderzoeksresultaten toelichten en daarover het debat aangaan met de deelnemers.

AmbassadorWise heeft in de afgelopen 15 jaar frontrunner programma’s ontwikkeld in de praktijk bij vooruitstrevende organisaties. Charlotte zal haar ervaring delen en toelichten wat de formule is van Frontrunners in Stewardship. Samen met het partner Geanne van Arkel – bekend van de titel MVO Manager van het Jaar 2018 – begeleidt zij pioniers in de Nieuwe Economie naar versnelling in hun transformatie naar een Nieuwe Economie.

De krachtenbundeling van Andre en Charlotte leidde in de afgelopen jaren tot het In Company programma Frontrunners in de Nieuwe Economie. Dit programma bouwt voort op de resultaten van het onderzoek en richt zich op een frontrunnersaanpak met high potentials die versneld zorgt voor een andere mindset en cultuur ten aanzien van maatschappelijke waardecreatie.

Interesse? Meld je aan via info@transform4c.com. Eerst nog even lezen: klik hier voor een overzicht.

2022