UpdatesSneakpreview 3 juli: Versnellen naar sustainable business met de kracht van voorlopers?

9 juni 2019

Wees welkom op woensdagochtend 3 juli 2019 bij de SneakPreview Frontrunners in Stewardship in de Theaterzaal van Nyenrode. Graag delen we je een simpele maar bewezen effectieve formule die organisaties helpt om versneld te transformeren. Voorlopers spelen daarin de hoofdrol.

In elke markt zijn transformaties gaande richting duurzame ontwikkeling. Opvallend daarbij is dat bij organisaties die hierin vooroplopen er steeds individuen zijn die de leiding nemen, die zichzelf en anderen steeds weer uitdagen om bewuste, betere beslissingen te nemen. Dit soort individuen leidt verandering bijna altijd vanuit een eigen, persoonlijke overtuiging. Alleen dan kunnen ze samenwerken met anderen om verandering in het systeem te creëren en te transformeren naar duurzame organisaties.

Professor Andre Nijhof heeft de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de rol van intrinsieke motivatie bij verduurzamingstrajecten. In deze sneak preview zal Andre deze onderzoeksresultaten toelichten en daarover het debat aangaan met de deelnemers.

AmbassadorWise heeft in de afgelopen 15 jaar frontrunner programma’s ontwikkeld in de praktijk bij vooruitstrevende organisaties. Charlotte zal haar ervaring delen en toelichten wat de formule is van Frontrunners in Stewardship.

De krachtenbundeling van Andre en Charlotte leidde in de afgelopen jaren tot het In Company programma Frontrunners in Stewardship. Dit programma bouwt voort op de resultaten van het onderzoek en richt zich op een frontrunnersaanpak met high potentials die versneld zorgt voor een andere mindset en cultuur ten aanzien van maatschappelijke waardecreatie.

Interesse? Meld je aan via charlotte@transform4c.com

2022