Organisatie

ONS PROFIEL

Transform4C is een uniek expertburo, dat werkt met een team van 5 transformatie experts en een uniek internationaal platform. Deze manier van ondernemen is vernieuwend en maakt dat we werken met de pioniers in ons thema. Met deze vorm is de organisatie flexibel en doen we aan ‘walk the talk’ : wat we opdrachtgevers adviseren, doen we zelf ook! Bij voorkeur noemen we opdrachtgevers ‘frontrunners’ : samen weten en kunnen we meer. Om de laatste inzichten en sterke contacten te kunnen benutten, ontmoeten peers elkaar in het platform 100 Months to Change.

Transform 4C is een maatschappelijke B.V. : we staan voor slim ondernemen en tegelijkertijd een maatschappelijke missie realiseren

KRACHT

Al 20 jaar werken wij voor de pioniers in de Nieuwe Economie. Organisaties met ambitie: bedrijfsleven, overheid en non-profit waarbij de transitie is versneld gerealiseerd door de kracht van mensen en netwerken in de keten en met onderwijs/wetenschap.

TOPICS
  • Nieuwe economie
  • Human Capital
  • Sociale Innovatie
  • Sustainable Development Goals
  • Circulair ondernemen
  • Nieuwe business modellen
  • Stewardship

We werken aan oplossingen voor transitiethema’s. De Werelddoelen zijn daarin ons kompas.

SAMENWERKEN

Transitieopgaves realiseren vraagt bij opdrachtgevers om de inzet van slimme netwerken. Zo werken we zelf ook. We werken als Professionals in Partnerships.

  • EU Partner van The Institute for Corporate Transformation
  • Programma’s met Nyenrode Business Universiteit, RVO SmartWorkPlace en de Rabo Academy
  • Samenwerking met Places to Be, zoals C beta, Circl en de Greenhouse en Museon | Omniversum

INNOVATOR EN FACILITATORCHARLOTTE EXTERCATTE

Charlotte is een uitdagende gesprekspartner voor directie en programmamanagers van organisaties met een maatschappelijke ambitie. Zij schakelt tussen strategie en de dagelijkse praktijk. Met slimme, creatieve concepten zet zij de toon voor positieve veranderingen. Haar sterke netwerk biedt continu kennis, inspiratie en capaciteit. Zij is de oprichter van Transform4C en andere bedrijven.

INNOVATOR EN FACILITATORCHARLOTTE EXTERCATTE

Charlotte is een uitdagende gesprekspartner voor directie en programmamanagers van organisaties met een maatschappelijke ambitie. Zij schakelt tussen strategie en de dagelijkse praktijk. Met slimme, creatieve concepten zet zij de toon voor positieve veranderingen. Haar sterke netwerk biedt continu kennis, inspiratie en capaciteit. Charlotte is de oprichter van Transform4C en andere bedrijven. Tevens is Charlotte auteur van het boek Klimaatwerkers.

Lets see how far we can get this decade! HET TEAM VAN T4C

NL T4C Team
We hebben heel veel meer mainstream professionals en toekomstig nodig die weten hoe organisaties transformeren naar toekomstbestendigheid en zich daarvoor willen inzetten als changemaker. In Transform4C bieden we hiervoor expertise en een platform. De maatschappelijke missie realiseren we samen met internationale partners in het platform 100 Months to Change. Dat zijn we gestart op 1 september 2021, toen er nog 100 maanden te gaan waren tot 2030 – het jaar waarin we klimaatdoelen en andere duurzame doelen gehaald willen hebben. Transformeren doet niemand alleen – deze doelen halen we alleen samen.

100 Months to Change in NL is gestart op 11 november 2021 en is mede mogelijk gemaakt door de ambassadeurs van het eerste uur in NL, zoals Maurits Groen, Folkert van der Molen (bekend van onder meer Duurzaam Ondernemen en MVO Manager van het Jaar) en Wietse Walinga (van onder meer Duurzaam Gebouwd en Smart WorkPlace. Het platform is gestart op initiatief van Charlotte Extercatte.

NL Team 100MDREAMTEAM IN NEDERLAND

NL Transform4C Team
We hebben heel veel meer mainstream professionals en toekomstig nodig die weten hoe organisaties transformeren naar een toekomstbestendige samenleving. Met alle uitdagingen op het gebied van transitie is dit de grootste uitdaging om op te lossen. In 2021 startten we het platform 100Months to Change samen met een Amerikaanse partners. Inmiddels zijn we een global platform met sterke partners. Alleen door samen te werken kunnen we de 2030 doelen halen!

Het NL platform van 100 Months to Change werd in 2021 gestart met hulp van onder meer het dreamteam met onder meer Wietse Wallinga, Folkert van der Molen en Maurits Groen.

Transform4C is Co founder & EU Liaison van 100 Months to Change

De missie van Transform4C is global – alleen met sterke partners kunnen we heel veel professionals en toekomstig bereiken en ondersteunen in grootschalige transformatie naar toekomstbestendige organisaties. Daarom werken we samen in het platform 100 Months to Change, dat we samen oprichten met het gerenommeerde Institute for Corporate Transformation (US-based). We werken samen aan dezelfde missie en versterken we elkaar met tools zoals de transformatie aanpak van Transform4C en de Stakeholder Scorecard van ICT. Meer weten? Kijk op www.100monthstochange.com of www.100monthstochange.nl.

Co-founder en EU Liaison van 100 Months to Change

De missie van Transform4C is global – alleen met sterke partners kunnen we heel veel professionals en toekomstig bereiken en ondersteunen in grootschalige transformatie naar klimaatbestendigheid. Daarom werken we samen met het gerenommeerde Institute for Corporate Transformation. Weliswaar in andere labels, werken we aan dezelfde missie en versterken we elkaar met de transformatie aanpak van Transform4C en de Stakeholder Scorecard van ICT. Meer weten? Kijk op www.institutect.com.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring