MovieTime! Ervaar de kracht van de film Beyond Zero

Het is weer zover: MovieTime! Hoe organiseer ik als leider de transitie? Die vraag is veelgestelde onder leiders. Het is de tijd waarin versnellen in transitie moet en waarin veel mensen ook graag willen bijdragen. Hoe doe je dat? Hoe krijg ik als leider mensen daarin mee? Het antwoord daarop vind je een hypereffectieve Experience met een bewezen Theory of Transformation als basis. Bedoeld voor leiders en teams in organisaties die voorop willen lopen in transitie. Op diverse data dit jaar heb jij kans om kennis te maken met deze toegankelijke manier van werken en het verhaal van een pionier in de krachtige film Beyond Zero. Op donderdag 13 juli zijn we in Utrecht bij The GreenHouse Restaurant in Utrecht. Kom je ook?

MovieTime! biedt een unieke kans om te ervaren hoe jij als leider of transitie expert de Experience Let’s Go Beyond kunt inzetten om jouw transitiewerk een boost te geven. Het is bedoeld om kennis te maken met deze krachtige manier van werken als belangrijke catalysator in werken aan transitiethema’s zoals klimaat en circulariteit.Tijdens deze middag ontdek je hoe een Experience verloopt en op welke manier je deze kunt inzetten in jouw transitiewerk.

De transitiedoelen van 2030 komen steeds sneller dichterbij en ook wetgeving, NGO’s en marktontwikkelingen dagen organisaties en vooral leiders uit om nu richting te geven aan de toekomst van de organisatie. Ondanks dat velen graag willen bijdragen aan de relevante transitiethema’s ervaren professionals tijdsdruk en frustratie over het onderwerp en blijft vooruitgang te beperkt. De Experience biedt de mogelijkheid om daarmee korte metten te maken. MovieTime! is de plek om ermee kennis te maken en om partners uit het netwerk van 100 Months to Change te ontmoeten die met de Experience en aanpak werken.

De Experience Let’s Go Beyond wordt ingezet bij organisaties die een goed begin willen maken in transitie of organisaties die een versnelling willen inzetten om nog sneller transitiedoelen te realiseren met medewerkers en ketenpartners. Zowel in bedrijfsleven (groot en klein), overheid en onderwijs biedt de Experience inspiratie en handvatten voor professionals om over te gaan tot concrete actie. Centraal in het programma staat de vraag hoe pioniers in transitie reeds succesvol bleken te zijn : wat doen zij anders en wat doen zij ook niet meer? Het antwoord is gevat in een toegankelijke aanpak, die voor deelnemers een concreet handvat biedt om na de Experience direct zelf actie te ondernemen. Aan de hand van een krachtig verfilmd en meermaals bekroond verhaal van een pionier in de film Beyond Zero kunnen deelnemers zich verplaatsen in hun eigen rol en hoe meer bij te dragen aan de oplossing voor de transitie uitdagingen van vandaag de dag op het werk.

Het belangrijkste effect van een Experience is dat het energie geeft en een hoopvol en concreet perspectief biedt voor iedere leider en iedere professional in de organisatie. Het gaat verder dan inspiratie en nodigt uit tot het nemen van concrete actie en leidt tot betere samenwerking tussen collega’s en ketenpartners.

Hoor hier hoe ABN AMRO Experiences inzet of zie hier wat EY doet met de Experiences. Of lees hier meer over de ervaring van een partij uit de bouw of luister deze podcast met NS en KPMG.

Deze Experience is een zorgvuldig opgebouwd concept dat reeds succesvol is gebleken bij bij ruim 50 organisaties en ruim 12.000 professionals en toekomstig professionals die deze Experience reeds hebben doorgemaakt (en veel meer wereldwijd). Zij waardeerden de sessies met gemiddeld een cijfer 9. Dit zeiden leiders over de ervaring bij de premiere.

De locatie van deze MovieTime! is uniek : we zijn in het pand The GreenHouse Restaurant. Het verhaal over deze locatie houdt verband met het verhaal uit de film Beyond Zero. Dit staat beschreven in het boek Klimaatwerkers en delen we met je op 13 juli.

MovieTime! wordt georganiseerd door het expertburo Transform4C en kosteloos aangeboden aan ge├»nteresseerden, met als doel om kennis te maken met de Experience, de andere programma’s en het krachtige netwerk van het platform 100 Months to Change. Het is voor partners mogelijk om geinteresseerden mee te nemen om bij te dragen aan het eigen interne transitieproces of in klantrelaties. Kijk hier de uitleg over het platform.

Op 13 juli ben je van harte welkom bij MovieTime! in Utrecht in het GreenHouse Restaurant. Wees welkom!

Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier.

PS MovieTime van 7 september in Zwolle wordt verplaatst naar Eindhoven vanwege de vakantieperiode. Dan zijn we een van de eerste gasten in het gloednieuwe Inspiration Centre van Fontys Hogeschool.

You may also like these: