UpdatesMovieTime! Ervaar de kracht van de film Beyond Zero

7 maart 2023
Schermafbeelding 2023-03-07 om 13.19.28

Het is weer zover : MovieTime! Op 5 data dit jaar heb jij kans om kennis te maken met de krachtige film Beyond Zero. Kom je ook?

Een unieke kans om te ervaren hoe jij als leider of transitie expert de Experience Let’s Go Beyond kunt inzetten om jouw transitiewerk een boost te geven. Tijdens deze middag ontdek je hoe de Experience met de film Beyond Zero is opgebouwd en op welke manier je deze kunt inzetten in jouw transitiewerk.

De Experience Let’s Go Beyond wordt ingezet bij organisaties die een goed begin willen maken in transitie of organisaties die een versnelling willen inzetten om nog sneller transitiedoelen te realiseren met medewerkers en ketelpartners. Zowel in bedrijfsleven (groot en klein), overheid en onderwijs biedt de Experience inspiratie en handvatten voor professionals om over te gaan tot concrete actie.

10.000 professionals en toekomstig professionals hebben deze Experience reeds doorgemaakt en waardeerden de sessies met gemiddeld een cijfer 9. Dit zeiden leiders over de ervaring bij de premiere.

MovieTime! wordt georganiseerd door het expertburo Transform4C en kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden, met als doel om kennis te maken met de Experience, de andere programma’s en het krachtige netwerk van het platform 100 Months to Change. Kijk hier de uitleg over het platform.

Op 23 maart vindt de eerstvolgende MovieTime plaats bij De Groene Afslag in Laren (niet Baarn). Wees welkom!

Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier.

Waar vind je ons? 

Transform4C werkt vanuit Zwolle en Den Haag en de Places2B

Neem gerust contact op! 

+ 31 614 22 30 52

Social media

© 2023 Transform4C

Lees hier onze Privacy Verklaring