Network to explore

In het kort

Succesvolle organisaties hebben ruimte om bezig te zijn met de uitdagingen van morgen en overmorgen. Dankzij een sterk netwerk vinden zij oplossingen voor continue veranderende situaties. Met Networks to explore bieden we handvatten in proces en een platform van experts om transformatie zelf te organiseren.

Charlotte Extercatte

Expert | Owner Transform4c & partner 100 Months to Change
Charlotte helpt leiders en experts te versnellen aan de hand van de transformatieaanpak als proces facilitator. Tevens is zij oprichter van Transform4C en 100 Months to Change.

Nathan Havey

Expert & Partner 100 Months to Change
Nathan is Co-Founder of 100 Months to Change and Stakeholder Business. Beside that he is Writer & Director of the film Beyond Zero and many great podcasts on leadership.

Folkert van der Molen

Partner
Folkert heeft bijgedragen aan de start van 100MTC. Met zijn platform www.duurzaam-ondernemen.nl bouwt hij mee aan een levendige community van leiders en experts actief in verduurzaming.

Virginia Wilson

Expert & Partner 100 Months to Change
Leading private and social enterprises for over 25 years in multilateral, culturally diverse environments.

Sascha Weil

Partner
Met ruime ervaring als brand director weet Sascha als geen ander hoe iets aantrekkelijk te maken voor mensen. Dat is een sleutelvaardigheid in het organiseren van een transformatie aanpak.

Helmich Jousma

Expert
Helmich maakt illustraties die visie en transformatieprocessen in een oogopslag voorstelbaar maken. Dit is een kritische succesfactor en succesvol onderdeel in de Shorttracks to Empower.

Andre Nijhof

Expert
We zien dat organisaties die vanuit rentmeesterschapsvisie werken aan de toekomst, het beter doen in de klimaattransitie dan traditionele organisaties.

Michelle Schottert

Expert
Transitie vraagt continu om energie. Content is daarbij key. Michelle heeft ruimschoots ervaring om de perfecte content aanpak te organiseren. Ze werkt daarnaast met slimme tools snel te komen tot een goed werkende community.

Nicole van der Ouw

Veranderen kan sneller, en vaak ook leuker. Nicole is expert in het in kaart brengen van ecosystemen en de manier om deze zo in te richten dat beweging versnelt en niet vertraagt.

Caroline Wijntjes

Expert
Caroline werkt met Transform4C aan de toekomstige generatie Raden van Toezicht en staat daarbij voor verfrissend toezichthouden met oog voor transitie in een verdiepende module.

Andre van der Zee

Expert
Narratief is key in transitie. Andre is gespreksleider en programmamaker Zijn kracht is om de soms complexe verhalen om te zetten in duidelijke taal zodat de boodschap optimaal wordt overgebracht.

Wessel Hebing

Expert
Netwerkanalyse en het opschalen van transitiewerk met communities versnelt op meerdere vlakken de transformatiereis. Maak daarvoor gebruik van de expertise van Wessel.