Organisatie

OVER ONS

Transform4C biedt hands on programma’s voor leiders en experts om transitie opgaves versneld te realiseren. Dit internationale expertburo is partner voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn en blijven als voorloper in hun markt.
In het unieke internationale platform van transformatieprofessionals 100 Months to Change (100MTC) werken deze voorlopers samen aan het versnellen van de transitie opgaves. Samen weten en kunnen we meer. Transform4C is mede-oprichter van 100MTC.
Deze manier van ondernemen is vernieuwend en maakt dat organisaties ten alle tijde toegang hebben en tot de laatste inzichten over transitie en relevante oplossingen en netwerk.
Transform 4C is een maatschappelijke B.V.: we werken vanuit ondernemerschap aan het realiseren van een maatschappelijke missie.

KRACHT

Al 25 jaar werkt Transform4C voor pioniers in transitie opgaves. De inzichten van deze pioniers zijn omgezet in een hands on aanpak voor voorlopers in transitie. We werken voor leiders en experts van organisaties uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en non-profit. In het platform ontdekken voorlopers hoe transformeren steeds sneller kan.

TOPICS

Cultuur en klimaat gaan heel goed samen – ontdek het op deze unieke plek met deze toffe sessie.

SAMENWERKEN

Transitieopgaves realiseren vraagt bij opdrachtgevers om de inzet van slimme netwerken. Daarom richten we het internationale platform 100 Months to Change op. Daarin werken we samen met:

CHARLOTTE EXTERCATTE

INNOVATOR EN FACILITATOR

Charlotte is een uitdagende gesprekspartner voor directie en programmamanagers van organisaties met een maatschappelijke ambitie. Zij schakelt tussen strategie en de dagelijkse praktijk. Met slimme, creatieve concepten zet zij de toon voor positieve veranderingen. Haar sterke netwerk biedt continu kennis, inspiratie en capaciteit. Charlotte is de oprichter van Transform4C en andere bedrijven. Tevens is Charlotte auteur van het boek Klimaatwerkers.

MEnsen en netwerk

Lets see how far we can get this decade!

NL T4C Team
We hebben heel veel meer mainstream professionals en toekomstig nodig die weten hoe organisaties transformeren naar toekomstbestendigheid en zich daarvoor willen inzetten als changemaker. In Transform4C bieden we hiervoor expertise en een platform. De maatschappelijke missie realiseren we samen met internationale partners in het platform 100 Months to Change. Dat zijn we gestart op 1 september 2021, toen er nog 100 maanden te gaan waren tot 2030 – het jaar waarin we klimaatdoelen en andere duurzame doelen gehaald willen hebben. Transformeren doet niemand alleen – deze doelen halen we alleen samen.
100 Months to Change in NL is gestart op 11 november 2021 en is mede mogelijk gemaakt door de ambassadeurs van het eerste uur in NL, zoals Maurits Groen, Folkert van der Molen (bekend van onder meer Duurzaam Ondernemen en MVO Manager van het Jaar) en Wietse Walinga (van onder meer Duurzaam Gebouwd en Smart WorkPlace. Het platform is gestart op initiatief van Charlotte Extercatte.

100 Months to Change

Co-founder en EU Liaison van

De missie van Transform4C is global – alleen met sterke partners kunnen we heel veel professionals en toekomstig bereiken en ondersteunen in grootschalige transformatie naar klimaatbestendigheid. Daarom werken we samen met het gerenommeerde Institute for Corporate Transformation. Weliswaar in andere labels, werken we aan dezelfde missie en versterken we elkaar met de transformatie aanpak van Transform4C en de Stakeholder Scorecard van ICT. Meer weten? Kijk op www.institutect.com.