Organisatie

OVER transform4C en het team

Transform4C biedt hands on programma’s voor leiders en experts om transitie opgaves versneld te realiseren. Dit internationale expertburo is partner voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn en blijven als voorloper in hun markt.

In het unieke internationale platform van transformatieprofessionals werken deze voorlopers samen aan het versnellen van de transitie opgaves. Samen weten en kunnen we meer. Transform4C is mede-oprichter van een internationaal netwerk van experts en partners.

Deze manier van ondernemen is vernieuwend en maakt dat organisaties ten alle tijde toegang hebben en tot de laatste inzichten over transitie en relevante oplossingen en netwerk.
Transform 4C is een maatschappelijke B.V.: we werken vanuit ondernemerschap aan het realiseren van een maatschappelijke missie. Winst investeren we in bijdrages aan onderwijs.

KRACHT

Al 25 jaar werkt Transform4C voor pioniers in transitie opgaves. De inzichten van deze pioniers zijn omgezet in een hands on aanpak voor voorlopers in transitie. We werken voor leiders en experts van organisaties uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en non-profit. In het platform ontdekken voorlopers hoe transformeren steeds sneller kan. Nieuwe inzichten delen we met een groter publiek en onderwijs.

TOPICS

Welke topics werken we aan? Wij noemen het transitie versnellen door transformatie. Het valt ook wel onder termen als

SAMENWERKEN

Transitieopgaves realiseren vraagt bij opdrachtgevers om de inzet van slimme netwerken. Daarom richten we het internationale platform 100 Months to Change in. Daarin werken we samen met:

CHARLOTTE EXTERCATTE

INNOVATOR EN FACILITATOR

Charlotte is een uitdagende gesprekspartner voor directie en programmamanagers van organisaties met een maatschappelijke ambitie. Zij schakelt tussen strategie en de dagelijkse praktijk. Met slimme, creatieve concepten zet zij de toon voor positieve veranderingen. Haar sterke netwerk biedt continu kennis, inspiratie en capaciteit. Charlotte is de oprichter van Transform4C en andere bedrijven. Tevens is Charlotte auteur van het boek Klimaatwerkers en trainer van Raden van Toezicht.

MEnsen en netwerk

Transformeren doet niemand alleen

T4C Team
Wat doen pioniers anders, waardoor zij transitiedoelen wel halen? Welke inzichten zijn er voor organisaties, waarmee zij kunnen versnellen in transitie? Wat leren we samen om steeds sneller te kunnen transformeren? Met Transform4C bieden we hiervoor expertise en een platform voor partners die samen willen werken op deze missie en daarin succesvol zijn.

Transform4C is gestart op 1 september 2021 en is mede mogelijk gemaakt door de ambassadeurs van het eerste uur in NL, zoals Maurits Groen, Folkert van der Molen (bekend van onder meer Duurzaam Ondernemen.nl, CSRD day en MVO Manager van het Jaar) en Wietse Walinga (van onder meer Duurzaam Gebouwd en Smart WorkPlace). Het platform is gestart op initiatief van Charlotte Extercatte. Inmiddels zijn er meerdere experts aangesloten. Kijk op de pagina Networks to Explore voor een overzicht van experts. Daarnaast zijn er diverse relaties in binnen- en buitenland waar we mee samenwerken.

Internationaal samenwerken

Lets see how far we can get this decade!

De missie van Transform4C is global – alleen met sterke partners kunnen we heel veel professionals en toekomstig bereiken en ondersteunen in grootschalige transformatie naar toekomstbestendigheid. Daarom werken we samen met het gerenommeerde Stakeholder Business en Shared Value. Onder andere labels werken we aan dezelfde missie en versterken we elkaar met de aanpak en uitwisseling van netwerk. Dit is relevant voor onze partners omdat transitie onderwerpen zich over de gehele keten uitstrekken. Internationaal netwerk is daarbij onmisbaar.