Schrijf je nu in voor Experiences to Energize | Let’s Go Beyond | Start 23 maart

Wil jij transitiewerk in jouw organisatie een flinke boost geven? Wil je een nieuwe strategie of droge begrippen als ESG  tot leven wekken of aanzetten tot meer actie om duurzame doelen te realiseren? Organiseer dan zelf een Experience! Dat kan nu met het gloednieuwe programma Experience to Energize. De oplossing voor leiders en transitie experts met ambitie om te versnellen in het transitiewerk. Afgelopen jaar zetten 40 organisaties de Experience Let’s Go Beyond reeds in en bereikten daarmee 10.000 professionals. Meerdere Experiences zijn beschikbaar, zowel incompany als individueel. Op 23 maart start het programma met de Experience Let’s Go Beyond. 

Snel aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de eerste werksessie op 23 maart van Energize with Experiences Individueel | Lets Go Beyond a.s. of boek een Incompany.

Experiences to Energize is een vernieuwd programma voor transitie leiders en experts die een versnelling in hun transitie werk willen realiseren door het inzetten van een Experience. Onder meer de Experience Let’s Go Beyond met de bekende film Beyond Zero is hiermee in te zetten.  Afgelopen jaar bereikte het platform hiermee 10.000 professionals. Zie hier wat de reacties van leiders zijn internationaal en in deze terugblik van de premiere.

Dit programma is geschikt voor leiders en transitie experts die:

  • in board rooms en directiekamers transitie en de rol van leiders willen agenderen
  • de kansen en mogelijkheden van transitie willen overbrengen vanuit positief perspectief
  • ervaringen willen delen over rollen in transitie : van leiders en spelers in de organisatie en ketenpartners
  • team(s) willen inspireren hoe zij transitie in de praktijk kunnen vormgeven
  • meer energie in het teamwillen  voor transitiewerk zoals ESG reporting en/of een nieuwe duurzaamheidsstrategie.

Een Experience bestaat uit een ijzersterke inleiding, inspirerende verhalen van pioniers aan de hand van de theory of transformation en een Call to Action. Deze elementen leiden tot een verdiepend gesprek en dagen uit tot concrete actie. Gemiddeld krijgen de Experiences een waardering: 9.

Transform4C werkt samen met partners al ruim 15 jaar met het concept van een Experience om transitiewerkers te versterken in hun rol. De meest gevraagde Experience is ‘Let’s Go Beyond’ – de experience met daarin het pioniersverhaal van Interface vertaald in de film Beyond Zero. Daarna is de Experience in de Greenhouse met het pioniersverhaal van Albron veelgevraagd. Beide verhalen staan ook beschreven in het boek Klimaatwerkers (hier te bestellen).

Schrijf je nu in voor het programma met de eerste van twee sessies op 23 maart om 12.30 uur bij De Groene Afslag in Baarn (sessie 2 op 13 juli). Het programma Energize the Experience Individueel start bij min. 5 deelnemers.

Er zijn ook andere Experiences beschikbaar, zie hier de lijst van Experiences.

Meer informatie of aanmelden voor een intake? Mail naar programma@staging.transform4c.nl

You may also like these: